Ženske imajo raje večje penise

Woman looks under her boyfriends underwear in awe

Vroča debata o velikosti penisa je prisotna že desetletja in zdaj smo s pomočjo spleta končno lahko odgovorili na vprašanje, ki nas že tako dolgo muči: ali je moj penis dovolj velik?

Pri raziskovanju smo poiskali mnoge članke in uradne raziskave ter pregledali nešteto forumov in ženskih klepetalnic. Povsod smo zasledili isti vzorec; majhni penisi pri ženskah niso zaželjeni (manj kot 11,5 cm v obseg in manj kot 12,5 cm v dolžino), medtem ko ima večina žensk najraje penis do dolžine 28 cm in do obsega 18 cm.

Analiza raziskave:

Ženske NE MARAJO:

  • velikosti penisa, ki je manjša kot 12,5 cm v dolžino in 12 cm v obseg. Prav tako so bile ženske brutalno iskrene pri prevelikih penisih in izkazalo se je, da ne marajo penisov, ki v obseg merijo več kot 18,5 cm - ne glede na dolžino.

Ženskje IMAJO RADE:

  • Pri večini žensk je najbolj zaželjena dolžina penisa med 17,5 in 28 cm.
  • Na drugo mesto so ženske uvrstile penis, ki meri v dolžino vsaj 20 cm in v obsegu med 14 in 17,5 cm.
  • Zanimiva skupina je bila tista, v kateri so ženske odgovarjale z "Zelo zadovoljiv, vendar ne idealen". Po večini so se v tej skupini znašli penisi dolžine 15-22,5 cm ter obsega 14,5-17,5 cm.
  • NAJVEČ GLASOV je prejela skupina, kjer se nahajajo penisi dolžine 18-21 cm in obsega 15,5-17 cm.

Nobena znanstveno priznana študija ne potrjuje zgornjih navedb, a naše raziskave so vedno prišle do istega zaključka: ženske imajo raje dolge in debele penise.

Željena velikost penisa

 

Naroci svoj Bathmate!