Primerjava metod za povečanje penisa

Glede na to, da je v naši družbi povečanje penisa še vedno tabu tema, smo se odločili, da sami naredimo raziskavo o različnih pristopih in metodah za povečanje. Poiskali smo različne možnosti, ki so na voljo moškim, ki niso zadovoljni z velikostjo svojega penisa. V primerjavo smo vključili od najbolj običajnih, do najbolj eksotičnih metod.

Operativni poseg

Ker je 30% penisa skritega znotraj moškega telesa, je najbolj običajna operacija za povečanje penisa, da se kar čim večji del skritega dela penisa prestavi iz telesa. Postopek ni enostaven, saj je potrebno zarezati v ligamente in vezi, ki erektilno tkivo veže na sramno kost. Pacient pridobi 2-3 cm v dolžino penisa. Poseg z operacijo je zapleten postopek, s katerim se tvega tudi nastanek impotence.

Pridobitev * Zadovoljsto Možni zapleti Časovni okvir Cena
2 do 3 cm 30% impotenca takoj visoka

* Rezultultati zelo varirajo med posamezniki.

Tablete

Obstaja ogromno različnih tablet (in obližev), ki ponujajo čudežno rast penisa, vendar je resnica o učinkovitosti precej drugačna. Učinkovitost tovrstnih tablet se ponavadi v najboljšem primeru zaključi z boljšo erekcijo, ki pa tudi ponavadi izgine, ko tablete prenehamo jemati. Edini način uporabe, ki bi ga pogojno priporočali je ob souporabi Bathmate črpalke s katero od priznanih znamk, kot sta Prosolution in VigRX.

Pridobitev Zadovoljstvo Možni zapleti Časovni okvir Cena
Samo začasni učinek. 5% lahko vsebuje nevarne sestavine neznan visoka

Raztezne naprave

Raztezne naprave za penis so dokaj razširjene. Za primer bi vzeli Andropenis, ki je nedvomno najboljša raztezna naprava za povečanje penisa, hkrati pa je klasificirana kot medicinski pripomoček. Andropenis nam je všeč, saj za njim stoji tehnologija, ki dejansko deluje. Slabost je velika količina vloženega časa, saj je potrebno pripomoček nositi 8 ur dnevno! Rezultati na koncu so, vendar je potrebno vložiti zelo veliko časa, sama uporaba pa je lahko tudi neprijetna.

Pridobitev Zadovoljsto Možni zapleti Časovni okvir Cena
3 do 4 cm 70% Pri pravilni uporabi jih ni več mesecev visoka

Klasične erekcijske črpalke

Definicija erekcijske črpalke na Wikipediji je: cilindrično oblikovana naprava, ki se nastavi na penis in s pomočjo katere z vakuumom potegnemo kri v penis. S povzročitvijo višjega krvnega pritiska se penis raztegne.

Črpanje zraka mora biti izvedeno zelo pazljivo, saj praktično nobena klasična erekcijska črpalka nima vgrajenega nikakršnega varnostnega mehanizma, ki bi preprečil nastanek počenih krvnih žilic in žuljev. V nekaterih primerih se lahko moda zmuznejo v cilinder, kar povzroči hude bolečine.

Peryronijeva bolezen (ukrivljenost penisa) lahko nastane kot posledica nepravilne uporabe. V nekaterih primerih je prišlo tudi do hude deformacije penisa (glej sliko zgoraj).

Bathmate® se ne prišteva med klasične erekcijske črpalke, ker se od njih v funkcionalnosti in uspešnosti v povečanju penisa bistveno razlikuje. V naslednjem poglavju se bomo podrobneje ogledali Bathmate in vodno tehnologijo pri povečanju penisa.

 

Pridobitev Zadovoljstvo Možni zapleti Časovni okvir Cena
2 do 4 cm 30% ob nepravilni uporabi je lahko zdravju škodljiva 6 tednov do več let nizka

Vodna erekcijska črpalka

Bathmate je trenutno edina vodna erekcijska črpalka na trgu, predvsem zaradi kopice patentov, ki inženiring kombinirajo z unikatnimi lastnostmi hidravlike, da bi izboljšali klasično erekcijsko črpalko.

Razlike med Bathmate črpalko in klasičnimi erekcijskimi črpalkami so očitne:

  • Ni nobenega zunanjega sistema za črpanje zraka.
  • Ni nobenih cevk.
  • Ni nobenih delov, ki otežujejo uporabo (npr. silikon za namestitev na penis).
  • Bathmate je zelo udoben za uporabo, saj ima široko komfortno blazinico debeline 1 cm, ki se namesti na medenični predel. Klasične erekcijske črpalke imajo 1-2 mm debele blazinice.
  • Bathmate je narejen iz veliko kvalitetnejšega polikarbonata, ki je praktično nezlomljiv.
  • Namesto "pumpanja" se Bathmate pri uporabi enostavno pritisne k sebi.

Gumijasta Bathmate črpalka je patentirana hidravlična enota, ki počasi povečuje pritisk in s tem poskrbi za 100% varno uporabo. Tudi če bi pri uporabi zaspali, bi kri v penis še vedno normalno pritekala in ne bi prišlo do nikakršnih poškodb tkiva. Za razliko od klasičnih erekcijskih črpalk, ki penis sčasoma ukrivijo in zmaličijo, Bathmate lahko celo odpravi ukrivljenost penisa.

Magična sestavina Bathmate erekcijske črpalke je VODA. Napravo se uporablja pod tušem, v kopalni kadi ali celo med gledanjem televizije. Veliko uporabnikov nas vpraša "Kako lahko uporabljaš Bathmate pred TV-jem?" in odgovor je zelo enostaven. Ko se na Bathmate enkrat navadiš, točno veš, koliko vode potrebuješ za normalno uporabo.

Zdaj pa nazaj k resnem delu. Ker je Bathmate daleč pred svojo konkurenco med napravami za povečanje penisa - kar so ugotovili tudi zdravniki, velike farmacevtska podjetja in različni prodajalci - se počasi začenja uporabljati tudi kot priznan medicinski pripomoček za povečanje penisa, odpravo erektilne motnje, odravo ukrivljenosti penisa itd.

Enostavno povedano; Bathmate je med moškimi po celem svetu postal najbolj priljubljena naprava za povečanje penisa. V nekaj letih je prejel že ogromno pohval v obliki elektronske pošte in pisem, v katerih se uporabniki zahvaljujejo za neverjeten izum, ki jim je polepšal življenje.

Pridobitev Zadovoljstvo Možni zapleti Časovni okvir Cena
2-7 cm 95% jih ni 6 tednov do 1 leto srednja

Vaje za povečanje penisa

Vaje so same po sebi dobre za ohranjanje penisa v dobri kondiciji in ob vsakdanjem trudu tudi učinkovite, vendar imajo tudi svoje slabe strani. Predvsem so dokaj zamudne, saj jih je potrebno opravljati približno 1 uro dnevno, hkrati pa rezultati niso tako učinkoviti. Našim uporabnikom Bathmate črpalke priporočamo souporabo v primeru, da želijo rezultate doseči še hitreje in jim po običajni Bathmate rutini ni odveč narediti še nekaj vaj.

Vaje za povečanje penisa priporočamo ob souporabi Bathmate črpalke. Spodnja tabela prikazuje dejstva pri samostojni uporabi vaj.

Pridobitev Zadovoljstvo Možni zapleti Časovni okvir Cena
ob vztrajni uporabi 2 do 7 cm 60% jih ni lahko več let nizka

Kozmetično povečanje

Kozmetično povečanje ne šteje kot fizično povečanje penisa, ampak gre bolj za izpostavljanje penisa na način, da izgleda večji. To lahko dosežemo tako, da redno krajšamo sramne dlake in z britjem korena penisa. Tovrstno početje priporočamo v vsakem primeru, saj je tudi veliko bolj higienično, hkrati pa je penis lepši na pogled.

Pridobitev Zadovoljstvo Možni zapleti Časovni okvir Cena
nič ni podatka jih ni takoj brezplačno

Zaključek

Tabela prikazuje prednosti in slabosti vsake metoda za povečanje penisa. Ponuja hiter pregled nad možnostmi za povečanje, s pomočjo katerega se lažje odločite, katera metoda vam najbolj ustreza.

Metoda Pridobitev Zadovoljstvo Zapleti Časovni okvir Cena
Operativni poseg Satisfactory Unsatisfactory results Unsatisfactory results Satisfactory Unsatisfactory results
Tablete Unsatisfactory results Unsatisfactory results Unsatisfactory results - Unsatisfactory results
Raztezne naprave Satisfactory Satisfactory Satisfactory Satisfactory Unsatisfactory results
Klasične erekcijske črpalke Satisfactory Unsatisfactory results Unsatisfactory results Unsatisfactory results Satisfactory
Bathmate Satisfactory Satisfactory Satisfactory Satisfactory Unsatisfactory results
Vaje za povečanje penisa Satisfactory Unsatisfactory results Unsatisfactory results Unsatisfactory results Satisfactory
Kozmetično povečanje Unsatisfactory results - Satisfactory Satisfactory Satisfactory

Moč odločitve vedno leži v vaših rokah, skrbno premislite, katera metoda bi bila za vas prava.

 
Get your Bathmate Today!