Kako izbrati pravo velikost in model Bathmate črpalke?

O črpalkah

Črpalke proizvajalca BathMate se v 39 državah po svetu ne prodajajo brez razloga. Odlikuje jih namreč odlično zasnovana sestava, tehnično izpopolnjeni elementi ter kakovost materialov, ki so svoj sloves hitro pridobili širom sveta. Ker se BathMate z leti neprestano izpopolnjuje in tako nenehno razvija svoje izdelke, so tekom let ustvarili različne črpalke v rdeči, roza, modri in prozorni barvi, ki odgovarjajo prav tako različnim dimenzijam in potrebam moških, ki si želijo, da bi bil njihov penis kar najbolj osupljiv.

 

Zračno-vodne črpalke BathMate

Črpalka BathMate Hercules je namenjena moškim, ki nameravajo črpalko uporabljati tako v vodi kot tudi na suhem ter si želijo pri tem uživati v kar največjem udobju.

 

  • Zračno-vodna črpalka Hercules je primerna za moške z dolžino penisa do 18 cm in širino do 4,7 cm ter je že sama po sebi nekoliko manjša ter tako bolj preprosta za uporabo, tako da traku za tuširanje pri prhanju ali v kadi sploh ne boste potrebovali.

 

Vodne črpalke Hydromax

Črpalke Hydromax so v osnovi vodne in čeprav se na suhem lahko uporabljajo, slednje odsvetujemo, ker je tovrstno koriščenje črpalke precej neugodno, ob nepravilni uporabi pa lahko tudi boleče. Hydromax izdelki so namreč osnovani na izkoriščanju močnega tlaka, ki ga ob pritekanju v črpalko ustvarja voda, zato je največje povečanje penisa z njeno pomočjo možno ravno v vodnem okolju.

  • Hydromax X 20 je bil ustvarjen za moške z velikostjo penisa do dolžine 12,5 cm in širine 4,5 cm;
  • Hydromax X 30 je osnovan za moške z dolžino penisa do 18 cm ter širino do 4,7 cm.
  • Hydromax X 40 je primeren za moške z dolžino penisa do 23 cm in širino 5,5 cm.
  • Hydromax Xtreme pa vključuje tudi praktičen ročaj za lažje črpanjesicer pa so dimenzije modelov enake kot pri zgoraj navedenih izdelkih X20, X30 in X40.  Naroci svoj Bathmate!