Mnenja uporabnikov

Bathmate zabava v postelji

Vas je Bathmate prevzel? Ste mnenja, da bi moralo več ljudi uporabljati naš produkt? Pošljite nam svoje mnenje! Mnenja sprejemamo na email naslov info@bathmate.si. Ne pozabite pripisati svojega nadimka in ocene. *

* več si preberite v pogojih poslovanja

** Mnenja uporabnikov niso tipična, ampak individualna mnenja in lahko varirajo od osebe do osebe! Ni nujno, da bo izdelek na vaše telo deloval enako, kot so nam sporočile nekatere stranke. Spodnja mnenja so rezultat edinstvenih okoliščin uporabnikov, podjetje Spletna Fuzija d.o.o. na njih ni vplivalo na nikakršen način. Čas začetka in trajanje delovanja izdelka je odvisna od primera do primera. **

 

AnonimniNo jst sem si jo kupil en teden nazaj in jo pridno uporabljam. Kul . Zadeva deluje,ampak pocasi. Dva dni sem rabil samo da sem se navadil kako pravilno uporabljat. Bolje deluje če imaš sramne dlake malo krajše....ali da jih sploh nimaš. Dolzina je nekako ista. Debelina je pa malo malo boljsa, ampak glede na to da jo uporabljam sele en teden kar uredu. Minusi......če boste kupili to črpalko si kupite zravn še pas za tuširanje. Zakaj. Ker moraš pod tušem drugace stat 15 minut in to držat v roki. Drugače pa vse ok. Simpl za uporabljat , pazit je treba samo da ni preveč pritiska ker zna malo boleti. No za zdaj deluje.
No zdaj ga uporabljam malo manj kot mesec in.....na moje presenečenje se je dolžina povečala za malo manj kot centimeter. Tm okol 9mm kar je kr kul. Glede debeline ne morem povedat ker si pač tega RES nikoli nisem meril. Bom zdej samo za statistiko:). Kupil sem si ga v resnici zaradi težav z erekcijo in moram rečt da zadeva pomaga. Za zdaj lahko recem samo da pri meni zadeva deluje.
Vir: Mnenje našega zadovoljnega uporabnika smo našli tukaj.

Janez, LjubljanaŠok na obrazu moje punce po tem, ko je vstopila v kopalnico in odvrgla brisačo ter se začudila, kje za hudiča se je ta zver skriva toliko časa, je povedal vse.

Kristjan, VelenjeMožnost, da bi lahko povečal svoj penis sem že popolnoma opustil. Res lahko rečem, da sem preizkusil že vse naprave in zdravila kar jih in pomislil sem celo na operacijo. Bathmate pa mi resnično nudi kar hočem – hitre rezultate, ki trajajo dolgo časa.

Karel, Mali vrhDolgo časa sem tehtal prednosti in slabosti, ki jih bi lahko prišle z uporabo vodne črpalke Bathmate. Možnost, da kljub vsemu lahko morda le pridobim večji penis je zmagala in tvegal sem. Naj vam povem… tako zelo sem vesel, da sem sprejel to možnost! Delovalo je in to dobro. Nisem mogel verjeti! Že po treh tednih redne uporabe Bathmatea sem videl veliko razliko. Vse kar lahko rečem je to, da je bila to odlična naložba v moje življenje. Sedaj bom prvi, ki bo za golo kopanje!

Karolina & Janez, Črna vasHvala, hvala, hvala! Spremenili ste mi življenje! Sedaj lahko izkusim fantastične orgazme, saj je penis mojega moža veliko večji. Nisem mogla verjeti, da je v dolžino zrasel za kar 5,1 cm. Poleg tega je postal tudi debelejši in občutek je res dober. Skupaj z Janezom se zahvaljujeva tebi, Bathmate!

Tristan, LjubljanaHvala vam za izdelavo tega izdelka. Preizkusil sem že veliko izdelkov za povečanje penisa in noben mi ni dal tega, kar ste mi dali vi. Povečala se mi je samozavest, poleg tega pa še penis! Po 2 mesecih uporabe moj penis meri 20,6 cm, postal je daljši ter debelejši. Hvala vam, fantje.

Hinko, Novo mestoBathmate je čudovita stvar. Vse kar lahko rečem je, da sem vesel, da sem ga preizkusil. O njem bom povedal vsem svojim prijateljem (no… samo tistim z majhnim penisom).

RobertBathmate ima čudovit učinek. Preizkusil sem že druge črpalke za penis in tablete za penis, a žal ni nič prineslo dobrih rezultatov. Vodna črpalka Bathmate je delovala skoraj takoj in vsak dan sem imel priložnost spremljati povečanje svojega penisa. Če iščete naraven način za povečanje vašega penisa je vodna črpalka Bathmate prava stvar za vas! Hvala vam, fantje!

France, MariborHvala vam, da ste se spomnili Bathmatea. Nisem prepričan, kako vam je uspelo. Ampak uspelo vam je zelo dobro. Preizkusil sem že mnogo zračnih črpalk, ki so prinesle dobre rezultate, a Bathmate mi je resnično dal upanje. Moji rezultati z Bathmateom so bili že samo v 3 tednih večji kot vsi prejšnji rezultati skupaj. Tako da, hvala Ultramaxu. Bathmate je zakon.

Danijel, Škofja LokaŽelel sem vam le povedati, kako zelo obožujem Bathmate. Končno sem ga preizkusil in že po njegovi prvi uporabi nisem mogel verjeti novi velikosti penisa.

Peter M, PiranVaša podpora strankam je enkratna! Še vedno sem presenečen nad hitrostjo vaših odgovorov na moja vprašanja, ki sem jih imel v zvezi z naročilom. Hvala vam za to!

Pavel, BledZ vami sem se odločil deliti svoj uspeh, ki je prišel z uporabo Bathmatea, saj si želim, da bi vsi izvedeli o fantastičnih rezultatih. Pridobil sem kar 5,1 cm! Bathmate učinkuje in je boljši kot kruh. Z njem sem resnično zadovoljen. Hvala vam, fantje!

Vladimir, LucijaHvala vam!!! Vi fantje ste zakon. Res cenim vaš trud in vašo noro hitro čudovito podporo strankam. Česa takega nisem doživel še niti v trgovini, kjer imam prodajalca zraven in ga prosim za pomoč. Haha. Vi fantje ste res carski, hvala vam!

R NovakZdravo fantje! Hvala! Bathmate sem uporabil takoj, ko sem ga dobil in že prvič je deloval! Res ste super! Najlepša hvala!

Milan, KaštelVaša podpora strankam je čudovita! Dali ste mi veliko fantastičnih nasvetov v zvezi z izdelkom! Zelo sem bil presenečen že nad časom, ki ste ga posvetili za razlago Bathmatea. Izdelek sem prejel v samo 4 dneh, kot ste zatrdili sami, ter ga takoj preizkusil. Po svoji prvi uporabi črpalke sem bil spet presenečen. Novo velikost penisa sem lahko tako občutil kot tudi videl (čeprav le za nekaj časa) in bil sem resnično impresioniran ter se veselim prihajajočih tednov. Ob koncu meseca vam pošljem novih novic!

FrancePretekla 4 leta sem aktiven uporabnik PE (naprave za povečanje penisa). Napravo sem uporabljal v presledkih. Stalno sem si ponavljal, da jo bom že ponovno uporabil, a me to nekako ni nikoli res zagrabilo, saj je bila naprava pod mojimi oblačili zelo opazna, tako da z njo nisem mogel iti v javnost. O Bathmateu sem slišal na nekem forumu, kjer je veliko uporabnikov foruma pohvalilo njegove učinke; rekel sem si, da bom z uporabo pač poizkusil ter napravo uporabljal skupaj s svojo prejšnjo napravo za povečanje penisa. Ko sem videl kako velik je postal moj penis že samo po prvi uporabi vodne črpalke Bathmate, sem bil popolnoma šokiran in uporabljam ga še danes. Črpalko Bathmate sem prvič uporabil 5. avgusta 2012, ko je moj penis v dolžino meril 16,1 cm, danes, 13. avgusta 2012 pa moj penis meri že 16,5 cm. To Napravo Preprosto Obožujem!

JaniSvojega sem po pošti prejel pred 3 dnevi… in je super! Uporabljal sem že normalne črpalke, a so bile zelo boleče, poleg tega pa povečajo le del tvojega penisa. Ta naprava pa poveča CELOTEN penis! Všeč mi je tudi, da me zaradi načina oblike črpalke pri uporabi ne boli mošnja. Napravo uporabljam pod prho, njena uporaba pa je tako enostavna ter ne izgubi pritiska. Nikoli več ne bom uporabil običajne črpalke.

AnonimniPozdravljeni vsi pri BM-u, moje ime je ******* in napravo Bathmate uporabljam že od 28. julija. Na sebi sem opazil čudovite rezultate, ki jih je povzročila uporaba naprave Bathmate, zato sem z njo zelo zadovoljen. Julija je bil moj penis v normalnem stanju velik 7,6 cm, sedaj pa je velik že 10,8 cm. Prej sem v stanju erekcije dosegal 13,3 cm, sedaj pa že kar 17,8 cm. In to samo v nekaj mesecih. Na to napravo sem res ponosen!

DavorV preteklih letih sem uporabil že veliko tablet in naprav za povečanje penisa. Tablete nimajo nobenega učinka! Povečevalci delujejo, vendar jih je bilo zelo neudobno in čudno nositi kar 6-8 ur dnevno. Žal je tudi ravno toliko viden, da ga drugi opazijo in je zato neuporaben, razen če delaš od doma. Tako sem pred 4 tedni dobil Bathmate, saj sta mi dva prijatelja povedala o njegovih rezultatih, o njih pa sem bral tudi na internetu. V teh nekaj tednih se je moj obseg precej odebelil, moja erekcija pa je trdnejša kot kdajkoli. Tako da moje besede prosim objavite na internetu, saj hočem pomagati tudi ostalim. Bathmate res deluje… poleg tega pa je preprost za uporabo, le-ta pa traja par minut in ne več ur.

Luka, KamovciSvojo Bathmate črpalko sem prejel v 4 dneh in od njene prve uporabe sem občutil veliko razliko. Sedaj jo uporabljam že 8 tednov in moja punca pravi, da že sedaj čuti ogromno razliko, vidim pa jo tudi jaz. Ko sem prejel Bathmate, sem na začetku rahlo dvomil vanj. Zaposleni pri Bathmate so mi bili v veliko pomoč, saj so črpalko uporabljali tudi sami. Njihova navodila so bila zelo jasna in nikakor se jim ne morem dovolj zahvaliti.

Peter, BohinjZelo sem bil presenečen, ko sem ugotovil kakšno spremembo pri črpanju povzroči voda. Uporaba Bathmatea je zame veliko lažja, kot pa uporaba črpalke na zrak, ne povzroča pa mi tudi nikakršnih težav, tako kot so mi druge črpalke. Super stvar, resnično brihtna!

Vinko, BrežiceČrpalko uporabljam že 4 tedne in moja prejšnja mlahavost penisa se je do sedaj povečala kar za 5,1 cm. Moje erekcije so sedaj trde, penis mi je zrasel v obseg, prav tako pa tudi v dolžino. Daleč najboljša črpalka za povečanje penisa, kar sem jih uporabil.

Stane, KočevjeMoja žena je opazila rezultate pred mano. Morda sam razlike nisem opazil, ker svoj penis vidim vsak dan. Moja žena je zadovoljna z mojim novim obsegom, jaz pa se tudi ne pritožujem! Hvala za odličen izdelek.

Krištof, Češča vasBathmate črpalko sedaj uporabljam že 8 mesecev. Moram reči, da sem bil zelo presenečen nad njegovo učinkovitostjo, sploh, ko sem ga primerjal s črpalko DrKaplan. Bathmate je veliko lažji za uporabo, dejstvo, da svoje delo opravi veliko bolje ter brez kakršnegakoli nadležnega zvoka pa je pri meni le še OGROMEN PLUS. Čudovit izdelek za vse, ki si želijo dobrih rezultatov.

Miha, SečovljeStar sem 22 let in zelo dolgo mi je bilo pred dekleti zaradi majhne velikosti mojega penisa zelo nerodno. Po le 5 tednih uporabe vaše črpalke za penis, sem opazil ogromno razliko. Ne vem, če so moji rezultati takšni kot od drugih, a moj penis je sedaj veliko večji. Žal mi je, da si ga nisem pred uporabo izmeril, tako da bi natančno vedel koliko je zrasel. Hvala vam, ker ste mi prodali nekaj, kar res naredi tisto kar piše, da bo. Veliko vam dolgujem!

Timotej, SežanaKer nisem bil prepričan kateri model naj naročim, sem poklical na vašo 080 številko. O izdelku sem se 25 minut pogovarjal s prijetno mlado punco. Med tem časom, mi je razložila kako izdelek deluje, kako se ga uporablja in vzdržuje, nato pa mi je še svetovala glede velikosti, ki naj jo izberem. Hvala za vaš čas in pomoč. Bathmate sem dobil prejšnji četrtek in ga od takrat uporabljam čisto vsak dan. Z rezultati sem zelo zadovoljen. Še enkrat hvala.

Miran, Kranjska GoraIzdelek imam že 6 mesecev in ga preprosto OBOŽUJEM! Rabim le nov comfort pad, saj sem izdelek že tolikokrat uporabil.

Bojan, DutovljeIzdelek mi je zelo koristil. Najlepša hvala za vašo podporo.

P PišekDanes sem prejel Bathmateovega Herkula (Hercules)! Trenutno ga obožujem! Že zdaj vidim rezultate in nestrpno pričakujem, da vidim kakšni bodo po 2 mesecih uporabe!

Tadej in Linda, TrbovljeDanes zjutraj mi je žena omenila, da je moj penis zrasel, zato sem se odločil, da z vami delim svojo zgodbo. Bathmate sedaj uporabljam že 5 mesecev. Uporabljam ga 1-2x na teden in skoraj takoj sem opazil, da je velikost mojega penisa v normalnem stanju precej večja, velikost med erekcijo pa je rasla počasneje. Po 2-mesečni uporabi Bathmatea sem tudi v stanju erekcije opazil veliko spremembo. Poleg tega sem videl tudi, da je moja erekcija veliko trša, orgazmi pa intenzivnejši… ali z drugo besedo, eksplozivni. LOL. Do danes zjutraj me ni popolnoma zadelo, kako zelo se je moj penis pravzaprav povečal, dokler me ni na to opozorila žena. Bathmate mi ni priskrbel le večje dolžine in obsega penisa, a sem se z njim znebil tudi težav z njegovo ukrivljenostjo, zaradi česar je bil moj penis usmerjen rahlo v levo. To sem res sovražil in zaradi tega mi je bilo tudi nerodno. Kakorkoli… z vami sem želel deliti svojo zgodbo o uspehu. Bathmate je super in upam, da boste tudi drugi z njim imeli toliko uspeha kot sem ga imel jaz.

Korenjak ŽanBathmate sem kupil v eni od trgovin v ZDA v času mojega bivanja in moram reči, da mi je zelo pomagal uporabljam ga 4 mesece in zrasel mi je za 4 cm in odebelil za 2 cm. Mislim res je super zadeva priporočam nakup. Lp!

Tina Ko sem odkrila bathmate sem opazila, da z njim lahko popestrim najine (z možem) spolne igrice. Nisem se motila. Mož je kar naenkrat začel črpalko uporabljati na dnevni bazi, sprva še ni bilo rezultatov- razen močna želja po seksu, po 2eh mesecih pa sem začela čutiti trše erekcije, večjo spolno moč in predvsem večji užitek. Včasih mu pri uporabi tudi pomagam...najine igrice so sedaj v čisto novi ligi, heh:)

Prej:

Mnenje - penis - prej

Potem:

Mnenje - penis - potem

AK47Lep pozdrav, čeprav mi je bilo na začetku res škoda denarja, preden sem ga preizkusil, me je prijetno presenetil, ker sem si mislil, da je spet neka lari fari. Redno ga uporabljam, sicer pa ne vem, kako je, če prenehaš, se ti penis povrne v prvotno stanje. Izdelek je pa res super in vreden nakupa! Zdaj pa k pomembnim zadevam. Bathmate uporabljam vsak dan, zaenkrat, ker sem neučakan  Sprememba v velikosti zdaj  - 1 teden pa pol, penis debelejši, daljši pa še za dodatnih pol do 1 centimetra. Sprašujem se tudi, kako je lahko penis tako hitro daljši? Nad čemer se ne pritožujem! Sprememba je res občutna in predlagam, da ga uporabljate pred akcijo.. presenečenje za drago. Upam, da sem že dosegel neke trajne rezultate - tudi če ga slučajno ne uporabljam kakšen dan, mi ta velikost še vedno ostane.Od prve uporabe do danes je penis v erekciji daljši za cca. 2 cm in občutno debelejši in bolj mesnat. Sicer nisem meril, ampak v mlahavem izgleda tudi večji. Erekcije so tudi veliko trdnejše in dolgotrajnejše.

BathuserSem poročen moški, 43 let. Bathmate mi je predlagala žena, tole pa pišem zaradi obeh, ker nama je ta črpalka dala res velik; ženi je povrnila mal zanimanja zame in je "zainteresirana" zame kot že dolgo ne. Js pa sm bolj zadovoljen zarad sebe, prou tko pa tud zarad nje, ker me sedaj požira z očmi; to o čemer sem lahko prej samo sanjal. Aja pa zadnjič mi je prvič rekla da sm velik:)

Prej:

Bathuser - penis - prej

Potem:

JBathuser - penis - potem

Janez Živjo! star sem 53 let in pred 2,5 mesecoma sem si priskrbel Bathmate Hercules vodno črpalko. Nimam problemov z velikostjo penisa, želel pa sem narediti nekaj z bolj trdimi in čvrstejšimi erekcijami. Bathmate uporabljam od dneva, ko sem ga naročil po pošti in učinek je super. Žena je spet zainteresirana zame, končno ima spet nekaj od mene. Redna uporaba mi je ne glede na svoje cilje prinesla tudi dodatni centimeter, ki se ga zagotovo nisem branil.

Prej:

Janez - penis - prej

Potem:

Janez - penis - potem

Marko Živjo! Ko sem prebiral forume pred 2-ma mesecema sprva nisem verjel, da takšna stvar zares obstaja, vendar sem ji vseeno dal priložnost. Uporabljal sem črpalko redno zdaj 2 meseca in še vedno jo. Rezultati so več kot očitni (slika). Zelo sem vesel, da sem našel takšno stvar ...povrnila mi je zaupanje vame.

Prej:

Marko - penis - prej

Potem:

Marko - penis - potem

Tiger_007 Živjo! Tudi sam uporabljam Bathmate črpalko približno 3 mesece in rezultati so očitni. Kljub temu, da sem začel z obsegom 16 cm in se mi je ta le malo povečal, se je pa zato povečala dolžina toliko bolj. Prišel sem iz 14 na 16 cm. Uporaba Bathmate črpalke mi je postala nekakšna prijetna rutina, daje mi spolno moč in vzdržuje poželenje. Za vse še ne-uporabnike pa lahko rečem le: če želite več, ste na pravem mestu;) Prilagam slike svojega napredka.

Prej:

Tiger_007 - penis - prej

Potem:

Tiger_007 - penis - potem

Big Extra Tudi jaz sem iz foruma zasledil vaš izdelek. Zase lahko rečem, da nikoli nisem imel težev z erekcijo, vendar pa me je vse skozi navdihovalo povečati slo. Za probo sem že vzel kakšno modro tabletko - slo se je res povečalo, vendar v glavo pa me je zadela takšna rdečica ter glavobol, da mi je vsaj nekaj ur po zaužitju minilo do sexa. (celo kri se mi je vlila iz nosa) - tako, da to ni to. Uporabil sem že tudi navadno erekcijsko črpalko - občutek je bil prijeten - vendar bathmate je zakon. Uporabil sem jo 11x torej šele nekaj dni -rezultati v volumnu pa takojšnji; Prve tri dni je bil korenjak sicer malce utrujen, zdaj pa imam občutek da stoji tudi, ko mu ne bi bilo treba. Tudi žena je opazila takojšnjo razliko - resnično se že veselim nadaljnih rezultatov, ter priporočam bathmate vsem (tukaj ne gre za pokrivanje kompleksov temveč veliko več - gre za večje zadovoljstvo ter kondicijo korenjaka - za ZDRAVJE). Z izdelkom sem od prvega dne izjemno zadovoljen, uporabljam ga vsak dan po 15-20min). Erekcije so pogostejše ter trdnejše, pozna pa se vsaj kakšen cm tudi v mlahavem stanju.

Prej:

BigExtra - penis - prej

Potem:

BigExtra - penis - potem

BigCock Odkar uporabljam Bathmate črpalko sem postal zelo samozavesten in zadovoljen človek. S spolnostjo nisem imel nikoli problemov, vendar sem vedno imel potihoma željo po večjem in debelejšem penisu. Tako sem pred tem preizkusil že veliko stvari in ker seveda ni učinkovalo nič je bilo vse le metanje denarja vstran. Ko sem prvič zasledil na internetu to zadevo in prebral do potankosti razloženo delovanje ter videl slike uporabnikov v galeriji sem še isti trenutek naročil Bathmate seveda v upanju na učinek povečanja. In res je, Bathmate uporabljam 3 mesece in rezultati so neverjetni. Penis se mi je povečal za 4 cm in zelo odebelil. Za vse ki mislite da blefiram in samo nagovarjam ljudi k nakupu se motite in se prepričajte s slik, ki sem jih priložil !!! Vsi ki si želite večji penis (kdo pa si ga ne) naročite Bathamate črpalko še zdaj in vam obljubim da vam ne bo nikoli žal! Moja ocena je seveda 10/5 =) Lep Pozdrav!

Prej:

BigCock - penis - prej

Potem:

BigCock - penis - potem

Jan Pozdravljeni, ta črpalka je zakon, penis mi je zrastel za 3 cm v 2 mesecih in pol. erekcije so trdnejše, res je super. Poskusil sem že marsikaj. Na forumu sem našel Bathmate, ki me je takoj prevzel, vedel sem da je to izdelek, ki deluje. Ta izdelek je sigurno najboljše kar obstaja. Uporabljam ga tudi zato, ker ohrani moj penis v dobri formi in poveča užitek punci. :D

Prej:

Jan - penis - prej

Potem:

Jan - penis - potem

Andrej Bathmate črpalko uporabljam že 5 mesecev in moram reči da sem zelo zadovoljen. Pri prvi uporabi sem dobesedno ostrmel nad pojavo mojega "malčka" vendar se je tekom dneva povrnil na običajno velikost. V enem mesecu sem pridobil "stalnih" 2 cm. Sedaj nimam več tako rednega treniranja, povprečno nekje 4-5x na teden (kakšen teden 6x, kakšen teden pa samo 2-3x). Moj penis se je povečal za 3 cm in raste :) Erekcija je pa tudi super. Hvala za ta pripomoček. Ga priporočam vsem ki imajo kakršnekoli pomisleke o svoji velikosti. Ocena 6/5 :).

Grega Sem pravi expert glede povečanja penisa. Probal sem že marsikaj. Na forumu sem našel Bathmate, ki me je nemudoma prevzel, vedel sem da je to izdelek, ki deluje. Ta izdelek je sigurno najboljše kar obstaja. Uporabljam ga tudi zato, ker ohrani moj penis v dobri kondiciji.

Luka To zadevco uporabljam 2 mesca. Prvi teden niti nisem opazil pravih razlik razen da je bila erekcija nekoliko trdnejša. Čez nekaj časa, čez dober mesec pa mi punca začne, da začuti razliko pri vsakem spolnem odnosu. zdaj je 2 mesca in sem bathmate nehal uporabljat ker sem čisto zadovoljen z mojo velikostjo. ko pa bomo potrebovali več pa bom 100% vzeu v roke bathmate.

Prej:

Luka - penis - prej

Potem:

Luka - penis - potem

Matic Bathmate uporabljam vsak dan že štiri tedne, na približno 10 dni svojim korenjaku, dovolim en dan pavze! Res je da je predvsem po uporabi BathMate, penis res večji in daljši, potem pa po nekaj urah splahni na običajno velikost. v nekje teh štirih tednih se mi je korenjak povečal za 2 cm in malo odebelil, tako da sem kar zadovoljen, predvsem se pa zelo pozna na moči erekcije in bolj polnega, tršega učinka penisa, bom pa videl s časoma, kakšne bodo še razlike in takrat se bom zopet oglasil in seveda bom dodal slike svojega korenjaka!

JR - Ocena 5/5 Takoj ko sem opazil to stran,me je neverjetno navdušila. Glede na to da sm že probal s tabletami in sm biu zelo razočaran, sm se vseeno odločil in probal za bathmate. In morem povedat da res neverjetno, že takoj po prvi uporabi se opazi razlika tako v penisu in v postelji! Sedaj ga uporabljam že nekaj dni in me iz dneva v dan vedno znova preseneča. Bathmate nebi več zamenjal za nič, saj mi je zelo dvignil samozavest. Tako da Bathmate res priporočam vsem ki niste zadovoljni s sabo in z vašim spolnim živlenjem. Ocena je absolutno 5/5!

Lucky - ocena 5/5 Ko sem opazil to stran z to črpalko me je takoj naudušilo. Nisem še uporabljal nikakoršnih tabletk ker me ni toliko pritegnilo za nakup zadeve bathmate pa sem takoj šel brat o tem in sem še prvi dan naročil. Ko sem prvič probal to mašino, sem že začutil kako dobro deluje priporočam veliko ljudem ki niso zadovolni z svojo velikostjo korenjaka.Kdo je izumi to stvar je res biu zelo brihten svaka mu čast. moja ocena batmate pa je 6 točk od 5-ih =D.

Prej:

lucky - penis - prej

Potem:

lucky - penis - potem

SC - Ocena 5/5Z erekcijo sem imel težave že dlje, zadnje case pa je bilo to še bolj evidentno. Ker nisem želel uporabljati Viagre sem se raje odlocil za Bathmate, ker dejansko nic ne vnašaš v organizem! Nisem imel visoka pricakovanja, ampak izdelek me je res navdušil! Prej mlahave erekcije so se zdaj drasticno izboljšale in to že po parih dnevih pa še penis je bolj "poln". HVALA!

Luka - Ocena 5/5 Seveda me je zanimalo kako bi lahko povecal dolžino in obseg, ampak predvsem sem to želel zaradi punce. Glede na to, da vecina produktov za povecanje penisa ne deluje, sem bil seveda skepticen. Glede na to, da bi lahko produkt vrnil, ce ne bi deloval, sem se odlocil za nakup. Ce opišem samo koncni rezultat: Punca je bila navdušena nad napredkom in najino spolno življenje je strmo poskocilo. Ocena izdelka pa IZJEMNA. Hvala!

Gora N. - Ocena 5/5 Tocno kot je bilo obljubljeno. Rezultate sem opazil že po prvi uporabi in po 3 tednih lahko recem samo ODLIČNO - Bathmate me vsak dan znova preseneti, ker je penis dejansko vsak dan vecji. Toplo ga priporocam vsem prijateljem.

Šanti Grega - Ocena 5/5 Evo spet se javljam, minil je še en teden in novim dogodivšcinam še ni konec :). Prvo vso pohvalo skrivnosti.com, ker imate res profesionalen odnos, izdelek je pa bomba! Zdaj pa k pomembnim zadevam. Bathmate uporabljam vsak dan, ceprav bi ga lahko tudi 3x na teden, ampak sem neucakan in po vsaki uporabi komaj cakam, da bo minilo 24 ur, da ga bom spet uporabljal! Sprememba v velikosti zdaj ni vec tako drasticna, ampak je vseeno od zadnjega javljanja - 1 teden, penis debelejši, daljši pa še za dodatnih pol do 1 centimetra. Sprašujem se kako je lahko penis tako hitro daljši? Nad cemer se ne pritožujem! Skratka, predvsem takoj po uporabi je penis RES daljši in predvsem veliko debelejši, potem pa po parih urah splahni na obicajno velikost (sprememba je res obcutna in predlagam, da ga uporabljate pred akcijo.. presenecenje bo enormno!). Zdi se mi, da sem že dosegel neke trajne rezultate - tudi ce ga slucajno ne uporabljam kakšen dan, mi ta velikost še vedno ostane. Torej, suma sumarum od prve uporabe do danes je penis v erekciji daljši za cca. 2 cm in obcutno debelejši in bolj mesnat. Sicer nisem meril, ampak v mlahavem izgleda tudi vecji. Erekcije so tudi veliko trdnejše in dolgotrajnejše, opazil pa sem tudi da je moc orgazma vecja.. al se mi pa samo zdi, ker imam vecjo makino :)

Šanti Grega - Ocena 5/5 To je to! Nisem si mislil, da je lahko ena naprava tako kvalitetna in da dejansko nudi take rezultate. Uporabljam jo 4 dni. Od prvega dne dalje je velikost vecja od prejšnjega dne, niti sam nisem mogel verjet, da je to možno. Razlika med prvo uporabo in zdaj cetrti dan je 1,5 cm!!! Moraš preizkusit da verjameš. Poleg tega pa je penis veliko bolj masiven. Sicer ne vem kaj bi se zgodilo ce bi zdaj nehal z uporabo- verjetno bi se penis vrnil nazaj v prvotno velikost!? Kakorkoli, uporabljal ga bom par tednov pa bomo videli kaj bo :) Zgleda pa, da ne bom razocaran, ker sem že zdaj tako zadovoljen, že po parih dnevih je tale bathmate upravicil svoj nakup!