Erektilna motnja ali erektilna disfunkcija

Bathmate pozdravi erektilno motnjo

Erektilna motnja se lahko pri moških pojavi iz različnih razlogov, nekateri izmed njih so psihološkega izvora, mnogi pa fiziološkega. Najpogostejša znaka sta nezmožnost obdržati erekcijo do konca spolnega odnosa ali nezmožnost dosega erekcije.

Erektilna motnja psihološkega izvora se lahko pojavi zaradi različnih razlogov, v splošnem pa se težave z erekcijo pojavljajo predvsem zaradi nervoze in zaskrbljenosti - strahu pred nezmožnostjo zadovoljitve partnerke. Zaradi tega moški ne more doseči polne erekcije, je ne more obdržati do konca spolnega odnosa ali pa ima težave s predčasnim izlivom.

Če erekcije ne morete doseči s samozadovoljevanjem ali naravno med spanjem, izvira vaša erektilna motnja iz fizioloških razlogov. V tem primeru se je dobro posvetovati z zdravnikom, saj so med vzroki erektilne disfunkcije tudi nekatere resne bolezni. Črpalka Bathmate lahko pomaga pri odpravljanju težav fiziološkega izvora, za zdravljenje jo predpisujejo celo zdravniki in urologi po vsem svetu.

Zapomnite si: če erekcijo lahko dosežete s samozadovoljevanjem ali med spanjem, so vaše morebitne težave v postelji zagotovo psihološkega izvora.

Najpogostejši vzroki za nastanek erektilne motnje:

  • nekatere bolezni (diabetes, bolezni prostate, srčno-žilne bolezni, možganske bolezni)
  • nezdravo življenje
  • stres
  • prekomerna teža
  • kajenje
  • pomanjkanje gibanja
  • prekomerno uživanje alkohola

 

Miti o erektilni disfunkciji

Ni res, da je večina vzrokov za nastanek erektilne motnje psihološkega izvora. Raziskave kažejo, da je v 80% primerov vzrok za nastanek erektilne disfunkcije fizične narave.
Ni res, da je erektilna motnja neizogiben pojav pri procesu staranja. Zaradi upada hormonov moški v zrelejših letih res potrebujejo več stimulacije za dosego erekcije, vendar starost sama po sebi ni vzrok za nastanek erektilne disfunkcije.

 

Kako Bathmate pomaga pri odpravljanju erektilne motnje?

Penis je večino časa v mlahavem stanju in takrat se v njem kopičijo toksini, ki otežujejo dosego erekcije. Redna uporaba Bathmate črpalke izloči toksine, ki se nalagajo v tkivu penisa, spodbuja pa dovajanje krvi, bogate s kisikom. Na ta način Bathmate ohranja spolne organe v najboljši kondiciji.

Ne glejte na Bathmate le kot pripomoček za povečanje penisa, čeprav je to seveda ena njegovih glavnih nalog. Vodna črpalka Bathmate poleg tega izboljša spolno zdravje in zaneti nove iskre v vašem spolnem življenju.

Naroci svoj Bathmate!