Pogoji poslovanja

1. Naročilo

Po oddaji naročila prejmete potrdilo o vašem naročilu v vaš elektronski poštni predal. Morebitne preklice naročil lahko v roku ene (1) ure sporočite na naš elektronski naslov ali pa nas pokličete.

V primeru, da kupec v dogovorjenem roku ne prekliče svojega naročila pomeni, da je pogodba o nakupu izdelkov med kupcem in prodajalcem (Spletna Fuzija d.o.o.) nepreklicno sklenjena.

Ponudnik v obljubljenem roku izdelek/ke zapakira in odpošlje. V primeru, da je naročilo na delovni dan izvedeno do 13 ure, pošiljko odpošljemo še isti dan. V primeru, da je naročilo oddano po 13 uri, pošiljko odpošljemo naslednji delovni dan. Pošiljka ponavadi prispe že en (1) dan po odpošiljanju. Uradni rok dostave, za katerega je zavezana Pošta Slovenije, je 3 dni.

Ko je enkrat pogodba o nakupu sklenjena, je le ta shranjena na sedežu podjetja, kjer je dostopna vsak delovni dan med 8. in 16. uro.

2. Plačevanje

Plačilne opcije so naslednje:

  • Po povzetju; Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo.
  • Po predračunu; Ko kupec opravi naročilo, nas obvesti na info@bathmate.si, da želi plačati po predračunu. Nato se mu pošljejo podatki na kateri račun je potrebno denar nakazati. Takoj ko je plačilo vidno, izdelke pošljemo priporočeno na željeni naslov.

 

3. Dostava

Stroški pošiljanja so brezplačni pri nakupu vsaj ene (1) Bathmate črpalke. V primeru, da kupec naroči izdelke v vrednosti do 60 EUR znese poštnina 4,00 EUR. Osebni prevzem je mogoč vsak delavnik od 9-16 ure. Predhodno pokličite 080 18 01 in se dogovorite za točno uro prevzema v naših prostorih v Ljubljani.

4. Cene

Upravljalec trgovine je davčni zavezanec, tako da cene vsebujejo DDV.
Cene veljajo na dan nakupa in velja do preklica. Prodajalec si pridržuje pravico do spremembe cene! V tem primeru je kupec o tem pisno ali ustno obveščen in mu je ponujena možnost odstopa od pogodbe.

5. Vračilo in zamenjava blaga

Že kupljeno blago se lahko neodprto in v originalni embalaži pošlje nazaj in zamenjali ga bomo za drugo blago. Morebitno razliko v vrednosti blaga je potrebno doplačati. Strošek ponovnega pošiljanja za drugo blago nosi kupec.

Kupcu pripada pravica, da vrne neuporabljeno blago brez kakršnekoli odškodnine. O nameravanem vračilu mora kupec pisno obvestiti ponudnika, najkasneje v 14 dneh od prejetja blaga, in sicer na kontaktni e-naslov info@bathmate.si , blago pa vrniti v nadaljnjih 30 dneh. Kupec je dolžan nositi stroške, ki nastanejo pri vrnitvi predmeta nakupa. Artikli morajo biti nerabljeni, neodprti, nepoškodovani in zaželjeno v originalni embalaži. Priložena mora biti kopija računa, ki ga kupec dobi priloženega z dostavljenim blagom. Ponudnik ni dolžan sprejeti odkupninskih pošiljk ali pošiljk, ki ne ustrezajo ponudnikovim splošnim pogojem poslovanja. Kupcu bo kupnina vrnjena v najkrajšem možnem času, najkasneje pa v tridesetih dneh po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe. Kupec je dolžan nositi stroške, ki nastanejo pri vrnitvi predmeta nakupa.

Možnost vračila ne velja v primeru, da je izdelek rabljen oz. so na njem razvidne sledi rabe, ni v originalni embalaži ali je ta spremenjena oz. kako drugače poškodovana ter manjka kakršenkoli sestavni del izdelka.

6. Reklamacija in garancija

V primeru reklamacij nas lahko kontaktirate preko telefonske številke 080 18 01, preko emaila info@bathmate.si, pošiljke pa vrnite na naslov upravljalce trgovine, ki je naveden na dnu strani. Pri sklicevanju na 30 dnevno garancijo za vračilo denarja je potrebno pred pretečenimi 30 dnevi o tem obvestiti prodajalca. Kupljen izdelek je potrebno nato poslati prodajalcu, ta pa vam bo povrnil 100% kupnine. Denar vam bomo vrnili po prejemu vašega izdelka in sicer najkasneje v roku 7 dni od prejema.

7. Mnenja uporabnikov

Naši kupci, ki bodo sporočil svoje mnenje o Bathmate črpalki, lahko prejmejo bon v vrednosti 15,00 EUR in sicer za nakup izdelkov v trgovini Skrivnosti.com ali Kondomanija.si. V kolikor mnenje vsebuje tudi fotografijo prej/potem lahko ponudimo še dodaten bon v vrednosti 15,00 EUR - skupaj torej v vrednosti 30 EUR. Mnenje mora biti napisano konstruktivno in dolgo vsaj 200 znakov. Mnenja sprejemamo na email naslov info@bathmate.si. Ne pozabite pripisati svojega nadimka in ocene. Na spletni strani ne bomo objavili nobenega osebnega podatka, ki bi razkril identiteto uporabnika. Pridržujemo si pravico, da mnenje zavrnemo iz kakršnega koli vzroka. S tem, ko nam pošljete vaše mnenje ali sliko, se strinjate, da sta vaše mnenje in/ali slika objavljeni na kateri koli naši spletni strani. Prav tako soglašate, da vaše mnenje in/ali sliko uporabimo v naše oglaševalske namene. Z oddajo svojega mnenja zagotavljate, da vaše mnenje temelji na dejanskih rezultatih in ne izmišljenih. Vsak uporabnik lahko odda le eno mnenje.

8. Varovanje osebnih podatkov

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika.
Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo.
Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam. V primeru novosti boste na vaš email naslov preleji obvestilo o novostih. V kolikor se s tem ne strinjate, nas o tem obvestite.

9. Upravljalec trgovine

Spletna Fuzija d.o.o.
Glonarjeva 1
1000 Ljubljana
tel: 080 18 01

email: info@bathmate.si

Osnovni podatki:
Davčna št.: SI14200724
Upravitelj je davčni zavezanec
Priglasitev 31.3.2011 na okrožnem sodišču Ljubljana, št. vpisa 2011/12865
Matična št.: 3941523000