Pogosta vprašanja

Bathmate pozdravi erektilno motnjo

Kaj je Bathmate?

Predstavitev Bathmate (v angleškem jeziku):

Kako Bathmate deluje?

Penis sestavljajo tri glavne komore, dve večji erektilni komori (Corpora Cavernosa) in manjša komora, skozi katero se urinira in ejakulira (Corpus Spongisum).
Do erekcije pride tako, da možgani pošljejo v penis kri, ki napolni erektilno tkivo. Ko kri zapolni celotno tkivo, nastopi erekcija. Corpora Cavernosa se lahko napolni le do trenutne velikosti vašega penisa. Dobra novica pa je, da se vaša Corpora Cavernosa lahko z uporabo Bathmate črpalke poveča. Več kot uporabljate Bathmate, večje bodo erektilne komore in več krvi bodo lahko sprejele. Pravzaprav gre za nekakšen "fitnes za penis". Črpalka Bathmate je izdelana z namenom, da se z minimalno silo stiskanja doseže maksimalno silo razširitve, seveda z minimalnim občutkom nelagodja. Več kot se izloči vode, bolj se penis razširi in večja sila vakuuma deluje na penis.

Video o delovanju Bathmate-a (v angleškem jeziku):

 

Kako se Bathmate čisti?

Oglejte si video z navodili za čiščenje črpalke Bathmate, saj jo boste s primernim vzdrževanjem lahko uporabljali mnoga leta.

Kako se Bathmate uporablja?

1) Kopalno kad napolnite z vodo. Namakajte se približno 5 minut, da sprostite mošnjo in testise. Nato penis dodatno sprostite s kratko predigro. Pazite, da bo nivo vode dovolj visok (do pasu).

2) Napolnite vodno črpalko Bathmate z vodo iz kopalne kadi in vstavite penis. Testisi morajo biti zunaj črpalke in primerno nameščeni za najboljše ugodje. Sramne dlake naj bodo obrite, saj boste le tako lahko dosegli dober vakuum.

 

1

 

3) Večkrat potisnite Bathmate proti pelvisu, da ustvarite vakuum. Čutili boste naraščanje pritiska. Odvečna voda bo začela iztekati na vrhu naprave, dokler ne boste dosegli optimalnega vakuuma.

2

 

4) Ko ne morete več črpati, se za nekaj minut sprostite. Kadarkoli se Batmate črpalke ne da več načrpati, pomeni, da ste dosegli optimalni vakuum.

5) Vsakih 5 minut poskusite s črpanjem. Zaradi povečanja penisa bo voda odtekala na vrhu naprave, toda vedno znova boste dosegli točko, ko črpanje ne bo več mogoče (optimalni vakuum).

 


3

 

6) Načrpajte Bathmate do optimalnega vakuuma. Zdaj voda ne bo več iztekala na dnu.

 

4

 

7) Če se vam zdi, da je pritisk premočan, ga sprostite na ventilu, ki je na vrhu naprave. Po 15 minutah vadbe sprostite ves pritisik v napravi in jo snemite. Vstanite in si oglejte rezultate. Ne boste razočarani!

8) Priporočamo, da Bathmate uporabljate 15 minut 3x do 7x na teden. Za najboljše rezultate priporočamo vsakodnevno uporabo.

Kako se uporablja Hydromax?

Je povečanje penisa z Bathmate črpalko stalno?

Po prvi uporabi bo penis večji in debelejši, vendar bo ta učinek izginil že po nekaj urah. Stalno povečanje dosežemo z redno uporabo črpalke. V obdobju enega do štirih mesecev redne vadbe bo penis povečan za stalno.

Za koliko se bo moj penis povečal?

Povečanje penisa je odvisno od pogostosti uporabe. Nekaterim uporabnikom se poveča tudi do 50%. Tu si lahko ogledate rezultate ankete med 500 uporabniki, ki jo je izvedlo podjetje Ultramax, proizvajalec Bathmate črpalke.

Kako pogosto naj ga uporabljam?

Priporočamo 15-minutno vadbo vsak dan ali vsaj 3x na teden. Nad napredkom boste naravnost navdušeni!

Bathmate je postal premajhen zame

Če ste že dosegli maksimalen obseg z uporabo Bathmate črpalke, a bi radi pridobili še nekaj dodatnih centimetrov, vam je na voljo Bathmate Goliath, ki je za 30% večji od modela Hercules. Primeren je penise, daljše od 20 cm.

Ali lahko uporabljam Bathmate, če sem obrezan?

Za uporabo Bathmate črpalke je popolnoma vseeno, če ste obrezani ali ne.

Katere so glavne prednosti črpalke Bathmate?

Vodna erekcijska črpalka Bathmate ima številne prednosti:

 • penis poveča hitreje kot druge metode
 • operativni poseg ni potreben
 • vaše erekcije bodo veliko trše
 • v vodi se koža na penisu lažje razteza
 • vakuum je neprimerljivo močnejši kot pri podobnih napravah
 • rezultati so vidni takoj po vadbi
 • je diskreten in varen za uporabo
 • ni neprijeten za uporabo in ga ni potrebno nositi več ur dnevno
 • cena je razumna in primerljiva
 • odpravi lahko erektilno motnjo
 • poskrbi za močnejše orgazme
 • poveča spolne užitke vaše partnerke

Ali je Bathmate varen za uporabo?

Bathmate ni agresiven ali invaziven izdelek. Za delovanje izkorišča kri, ki napolni in poveča vaš penis.

Ali lahko Bathmate uporabljam pod tušem?

Seveda, Bathmate lahko uporabljate doma pod tušem ali v kopalni kadi, kakor vam bolj ustreza.

 

 

 

1. Najprej s toplo prho sprostite genitalne predele ter obrijte sramne dlake, saj boste lahko le tako ustvarili dober vakuum.

2. Bathmate napolnite z vodo. Držite dno naprave, da voda ne odteče.

 

3. Penis namestite v napravo in jo povlecite k sebi, da se ustvari vakuum. Po potrebi dodajte še malo vode.

 

4. Po 15 minutah vadbe sprostite ventil na koncu naprave in izvlecite penis.

Ali ima Bathmate kakšne stranske učinke?

Ob pravilni uporabi bodo edini stranski učinki tisti, ki prinesejo vam in vaši partnerki povečan užitek! Ob pretirani uporabi se lahko pojavijo rahle modrice na penisu. Kakršnekoli modrice bodo hitro izginile in ne bodo pustile trajnih poškodb.

Moj Bathmate pušča. Kaj naj storim?

Med uporabo voda ne sme puščati iz naprave. Razlog za puščanje je lahko zataknjena vzmet. V tem primeru položite Bathmate na ravno površino, najbolje na mizo. Iz njega izsesajte ves zrak, dokler se ne prisesa na mizo. Postopek je včasih potrebno ponoviti večkrat. Če to ne pomaga, nas kontaktirajte.

Kaj pa diskretnost in anonimnost?

Velik pomen dajemo zaupanju naših strank. Pošiljke so diskretno zapakirane, naslov trgovine pa ni viden nikjer. Anonimnost je zagotovljena, zato ni potrebno skrbeti, da bi kdorkoli izvedel, kaj je v paketu. Po želji lahko naročilo odpošljemo tudi kot "Poštno ležeče", kar pomeni, da vas pošiljka čaka na željeni pošti kjerkoli v Sloveniji.